Wie?

Jiska Rodenburg, Manager HR, Uniserver

Waarom?

Uniserver gaf mij 3 jaar geleden de kans om als HR manager aan de slag te gaan. Het HR vak als ook het management aspect waren toen volledig nieuw voor me. Super gaaf zo’n kans natuurlijk, maar ook spannend! Als HR manager draag je namelijk meerdere petten (vertrouwenspersoon, MT lid, manager, collega) die je met enige souplesse moet kunnen wisselen. Bij elke ‘pet’ hoort een andere verantwoordelijkheid, inhoud en daarmee vorm. De reden waarom ik Geoffrey Smith heb gevraagd om me te helpen.

Hoe verliep de begeleiding?

Ik had 1 groot voordeel: Geoffrey was voor mij al een bekende waar ik in geloofde. Hij heeft namelijk voor Uniserver al meerdere projecten begeleid (van advies tot belevingsonderzoeken), voor hem waren onze organisatiestructuur en de sleutelfiguren bekend.
De begeleiding was altijd persoonlijk, toegankelijk, positief kritisch, doortastend en met een vleugje humor. Ja, we hebben ook vreselijk gelachen over anekdotes en deze gelijk voor casuïstiek gebruikt. Ook de flexibiliteit (in frequentie en duur van onze meetings) heb ik als zeer plezierig ervaren.

Wat zijn de resultaten?

Geoffrey zijn kwaliteit is het snel doorzien van situaties, het kwalificeren van de hulpvraag en het aanbieden van bruikbare handvatten. Zodra we samen een vraagstuk hadden doorgewerkt kon ik gelijk daarna aan de slag om dit in de praktijk te brengen. Dit heeft er in de eerste plaats voor gezorgd dat ik mij zelfverzekerder ben gaan voelen. Ik ben nu in staat om met meer gemak – met behoud van de juiste inhoud en vorm – mijn verschillende petten te dragen en mijn verantwoordelijkheid te nemen.

Waarom 10voor5?

Voor mij is dit de vraag ‘Waarom Geoffrey Smith’. Ik werk graag met mensen en niet met bedrijven. Kort samengevat adviseer ik iedereen om met hem te gaan samenwerken, omdat:

  • Hij uitermate goed in staat is om je hulpvraag te kwalificeren
  • Doortastend is in zijn aanpak
  • Opbouwend is in zijn kritiek en het ‘samen’ centraal staat
  • Veel kennis heeft van diverse organisaties en daarmee gemakkelijk empathie toont Humor heeft
  • Tot resultaat komt
jiska
uniserver 2