Wie?

Ronald Bezuur, Uniserver Internet BV, Algemeen Directeur / CEO

Wij willen het leven van onze IT partners en klanten makkelijker maken door het versimpelen van complexiteit in technologie. Waardoor we deze partners en klanten ondersteunen bij het verbeteren van hun business performance.

Waarom?

In 2013/2014 zijn wij als bedrijf in contact gekomen met 10voor5 en vanaf dat moment heeft Geoffrey Smith onze organisatie begeleidt om uitdagingen en vraagstukken helder/inzichtelijk te maken. Zodat we deze gericht konden oplossen.

Geoffrey is iemand die pragmatisch mee kan blijven denken en zich goed verdiept in waar je als snel groeiende organisatie tegen aanloopt. Door middel van het stellen van de juiste vragen weet hij altijd het groter geheel duidelijk te krijgen.

In team of 1-op-1 sessies worden spiegels voorgehouden en hardop meegedacht, waardoor de prioriteiten weer even goed bijgesteld worden. Voor mij als algemeen directeur erg waardevol, want daar kom je niet altijd aan toe in de dagelijkse gang van zaken met je organisatie.

Meerdere mensen binnen de organisatie hebben begeleiding ontvangen. Vaak 1 op 1 sessies waarin ze veel spiegelen en feedback ontvangen. Deze mensen zijn hierdoor zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied gegroeid, hetgeen onze organisatie ten goede is gekomen.

Hoe verliep de begeleiding?

Geoffrey Smith is een heel fijne persoonlijkheid en communicatief erg vaardig. Hij straalt rust uit en luistert goed. Hij kan zich goed verplaatsen in de andere partij en is heel empatisch, hetgeen veel vertrouwen geeft. Staat altijd voor je klaar en denkt proactief met de organisatie mee in het vinden van de oplossing en de uitvoering van de maatregelen.

In staat om uitdagingen en wenselijke oplossingen op een heel heldere manier te kunnen vertalen, voor zowel de mensen op de werkvloer als ook voor de directie.

10voor5 is erg betrokken bij de organisatie die ze begeleiden, dat zie je direct terug in de resultaten van Geoff’s werk.

Wat zijn de resultaten?

Creëren van focus en herijken van de prioriteiten. De gesprekken zorgen ervoor dat je je prioriteiten weer bijstelt naar wat het meest belangrijke is om te doen binnen de organisatie.

Waarom 10voor5?

De persoonlijke benadering zorgt snel voor een vertrouwensband. Breed inzetbaar, met een uitgebreide kennis op veel gebieden hetgeen het brainstormen over allerlei onderwerpen (project management, management/leiderschap, HRM, structuur) zeer waardevol maakt.

ronald1
uniserver internet bv