Wie?

Roel Koops algemeen manager Sportfondsen Schagen BV. Sportfondsen Schagen BV beheert en exploiteert 3 zwembaden en 5 sportcomplexen.

Waarom?

Professionaliseren en innoveren is mijn centrale doelstelling m.b.t. de inhuur van de expertise van 10voor5.

Ooit begonnen om de inrichting van de organisatie meer naar mijn visie weg te zetten en daarvoor de hulp van Geoff gevraagd (lokale partner)

De 1e concrete case in 2005 was het fysiek en organisatorisch splitsen van de afdeling receptie (front office) en horeca. Voor de organisatie een noodzakelijke aanpassing om toekomstige groei te kunnen realiseren

In de afgelopen jaren samen meerdere strategische en tactische trajecten gedaan om van Sportfondsen Schagen BV een wendbare organisatie te maken. De trajecten op zowel individueel -, team – als organisatiebreed niveau.

Hoe verliep de begeleiding?

De begeleiding verloopt altijd goed, anders waren wij na 7 jaar niet nog steeds partners! Gevraagd en ongevraagd advies en support.

Wat zijn de resultaten?

De organisatie werd mede door dit eerste traject met 10voor5 een meer klant c.q. gast gefocuste organisatie en hier is de basis gelegd van Sportfondsen Schagen nieuwe stijl. Er is momenteel een transitie gaande van beheers naar ondernemers binnen alle geledingen van de organisatie met G.R.I.P. (Gastgericht, Resultaatgericht, Innovatief en Professioneel) als nieuwe DNA

Waarom 10voor5?

Toevallig op een netwerkborrel ontmoet en vervolgens door goede ervaringen aan elkaar blijven plakken (positief natuurlijk). Subsidie expertise is tevens een belangrijk punt, want dat heeft ons veel opgeleverd!

sfn-roel-koops-1024×1024-1b
sportfondsen schagen bv